Категорії
Новини

Мінівен + водій – оренда, що позбавляє проблем

Люди орендують транспортні засоби з різних причин. Яке вибрати залежить від завдання. Але бувають ситуації, коли незрозуміло, що вибрати, бо мікроавтобус надто великий, а у звичайну машину все не поміщаються. Хорошим виходом буде оренда мінівену з водієм https://mega-trans.com.ua/cartype/minivan-ua/ для невеликої компанії або для зустрічі родичів з багажем. 

Мінівен: особливості для комфортної оренди 

Головна особливість, що відрізняє мінівени, – місткість. У ньому комфортно розміститься 7-8 осіб та багаж. При цьому він має всі плюси звичайного автомобіля. Компанією «Мегатранс» пропонується безліч послуг, серед яких і оренда мінівену в Києві. Що отримують її клієнти?

  1. Універсальність – на мінівен зручно їздити містом і в передмісті. Машина підходить для невеликої компанії, має більший у порівнянні із звичайною машиною багажник.
  2. Комфорт – салон набагато просторіший, ніж у класичній машині, тому пасажирам буде зручно їхати навіть при тривалому переїзді.

Салони мінівенів від «Мегатранс» обладнані комфортабельнішими кріслами, клімат-контролем, світильниками. Для водія встановлено систему GPS-навігації.

Для яких поїздок мінівен підходить найкраще

Оренда мінівену з водієм – зручний варіант для подорожей. Нестандартний розмір, який не може запропонувати жоден інший вид транспортного засобу, допоможе, коли потрібно зустріти сім’ю з аеропорту з багажем, поїхати на корпоратив або на інший захід, куди потрібно прибути без запізнень. Виручить він і в таких випадках:

  • поїздки містом з великою кількістю речей;
  • екскурсія невеликої групи;
  • доставка гостей на весілля з тематичним прикрасою машини;
  • сімейний виїзд на пікнік.

Для тривалих переїздів мінівен теж підходить. Поїздку у комфортабельному салоні легко переносять навіть діти. Для них компанія «Мегатранс» пропонує оренду дитячих автокрісел.

Що вибрати: мікроавтобус або мінівен

Перш ніж оформляти оренду, складіть докладний план майбутніх завдань. Підрахуйте точну кількість людей, багажу, скільки часу в дорозі планується провести.

Кожен вид транспортних засобів пропонує свої переваги. Оренда мінівену незамінна завдяки можливості не переплачувати за незаповнений автобус, якщо пасажирів буде небагато. Не знадобиться наймати для цього 2 стандартних седана, переплачуючи. Один мінівен вирішить завдання з перевезення 7-8 осіб, навіть із великою кількістю багажу та заощадить витрати на поїздку. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи