Категорії
Новини

Як вибрати вікна для заміського будинку

Незалежно від того, чи будуєте ви новий фермерський будинок, чи оновлюєте історичний будинок, нові вікна можуть мати велике значення для зовнішнього вигляду і нергоеффектівності вашого будинку. Це також може збільшити вартість вашого будинку для майбутніх покупців. Але які вікна найкраще підходять для заміського будинку?

Район

Якщо ваш будинок або район є історичним або має ТСЖ, ви маєте переконатися, що дотримуєтеся правил цього району. “Будинок, розташований в історичному районі, може мати дуже специфічні вимоги, коли йдеться про стиль і матеріали вікон і дверей”, – каже Кріс Хенсон, директор з управління груповими продуктами в Marvin Windows. “Це робить вибір дуже простим”.

Клімат

Залежно від того, де ви перебуваєте в країні, у вас можуть бути більш конкретні потреби у вікнах, щоб допомогти вашому будинку пережити негоду. Будинки в районах з більш екстремальними температурами виграють від міцного зовнішнього матеріалу і ретельного вибору склопакета.

Розміщення

Не забудьте подивитися на розміщення вікон у вашому будинку. Спосіб роботи вікон і дверей, наприклад, орні або розсувні, навіси або стулки, фіксовані або рухомі, можуть сильно залежати від їхнього розміщення. “Це над раковиною? Чи можете ви навіть дістатися до нього, щоб керувати ним? Чи не буде розгойдувальний рух займати занадто багато місця всередині або блокувати меблі?” Вам можуть знадобитися різні типи вікон по всьому будинку, залежно від того, де вони розташовані і яку функцію ви хочете від них виконувати.

Найкращі типи вікон для заміського будинку

Тепер, коли ви обміркували, де буде розташовуватися ваш будинок і вікна, настав час поглянути на найкращі типи вікон для стилю заміського будинку.

Одностулкові та двостулкові вікна

Одностулкові та двостулкові вікна виглядають однаково, але мають різну механіку. Обидва відчиняються вгору, але подвійні вікна мають дві рухомі стулки або панелі, порівняно з одинарними вікнами, які мають тільки одну рухому частину. Двостулкові вікна дорожчі, ніж одинарні, але їх легше чистити і вони забезпечують кращу вентиляцію, коли вам потрібен вітерець зовні.

Вікна з подвійними підвісами зазвичай відповідають стилю більш традиційних або історичних будинків. Це класичний вид, який також добре підійде для будинків без архітектури фермерського будинку, оскільки стиль допоможе додати атмосферу фермерського будинку, залишаючись при цьому класичним для потенційних покупців у майбутньому.

Стулкові вікна

Стулкові вікна відкриваються назовні, а не вгору. Стулкові вікна – неймовірно універсальний вибір для будь-якого стилю будинку, від більш традиційного до надзвичайно сучасного. Стулкові вікна не мають такого ж панельного вигляду, як одинарні або подвійні вікна, що надає їм більш сучасного вигляду, який ідеально підходить для стилю сучасного фермерського будинку.

Кольорові вікна

Ще один чудовий варіант, особливо для сучасного сільського будинку, – вибрати контрастні кольори для віконної рами. Чорні внутрішні вікна в будь-якому стилі дуже популярні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи